16 Yaşında Bir Hiç Uğruna Katil Oldu!

Aydın’da öğrencilerin düeollosu kanlı bitti! Sebebi kahretti.

GÜNDEM 19.10.2021 16:51:00 0
16 Yaşında Bir Hiç Uğruna Katil Oldu!

Aydın Kuşadası'nda geçen akşam okul çıkışında iki öğrenci arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı. 16 yaşındaki bir öğrencinin hayatını kaybetmesi cinayete sebep olan kavganın nedeni de duyan herkesi kahretti..Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen ve bütün kenti derinden etkileyen tuhaf olay Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri arasında meydana geldi..

SEBEBİ 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Edinilen bilgiye göre; aynı okulda öğrenim gören 16 yaşındaki Boran Sönmez ile Z.K. arasında okulda pet şişe atılması ya da düşürülmesi sonucu tartışma yaşandı. Okulda başlayan tartışmada taraflar okul çıkışı belirledikleri bir parkta düello için sözleşince iki öğrenci grubu okul bittikten sonra parkta toplandı.

.

FİRAR ETTİ

Olayda hayatını kaybeden 16 yaşındaki Boran Sönmez ile aynı okuldan diğer öğrenci Z.K. birbirlerine bıçak ve muşta adı verilen kesici aletlerle saldırdı. Yaşanan kavgada karnından ve kalbinden bıçaklanan Boran Sönmez olay yerinde hayatını kaybederken, kendisinin de bıçakla yaralandığı ileri sürülen diğer öğrenci Z.K. olaydan sonra firar etti.


GÜNDEM
1

Marketlerde etiket değişimi bitecek! Ambalaj üzerine tavsiye fiyatı geliyor!

2

Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

3

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

4

Son dakika! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

5

Emniyet şeridi ihlali yapana tam 6 bin 440 TL ceza!

EKONOMİ